Black Friday Romania 2014 se va tine pe 22 Noiembrie

Cei de la eMAG au anuntat saptamana trecuta ca evenimentul de reduceri Black Friday il vor tine in acest an in 22 Noiembrie, adica cu o saptamana mai devreme decat cum se tine in lumea intreaga. Acest lucru s-a intamplat de altfel si acum un an, cand au anuntat acest lucru cu doua saptamani inainte si toti comerciantii s-au panicat si au optat ca si ei sa tine evenimentul de reduceri in ziua declarata de catre cel mai mare magazin online din Romania, cei care practic au adus evenimentul in Romania la o scara larga.

Am expus inca de ceva vreme ca in 2014 sa avem din nou o surpriza si ca Black Friday in 2014 sa se tina cu o saptamana mai devreme decat in mod normal.

Asadar, va recomandam sa va pregatiti buzunarele anul acesta pentru data de 21 noiembrie, daca se mentine trendul de anul trecut, vom avea reduceri senzationale la toate gamele de produse.

Pe langa produse din sfera IT&C, cred ca anul acesta vor avea mare succes si electrocasnicele si alte produse pe care de regula le cumparai de la magazine mari, offline. Online-ul s-a maturizat si acum este mai interesant sa comanzi de pe net, pentru ca primesti produsele direct acasa, de multe ori la pret de livrare 0.
Desigur, ma astept ca si retaileri offline precum Flanco, Altex sau Domo sa tina un Black Friday in magazinele din intreaga tara, insa cum spuneam  – spectacolul adevarat se vede pe internet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*