Flanco a început Black Friday 2020

Flanco, una dintre cele mai mari companii românești specializate în vânzarea electrocasnicelor și electronicelor a început campania de Black Friday în 23 octombrie 2020, dând startul unei campanii de reduceri care va dura cel puțin până în 15 noiembrie 2020.

Flanco organizează Black Friday atât în magazinul online cât și în magazinele fizice pe care le găsiți în toată țara. Atenție, prețurile ar putea fi diferite, așadar pentru prețuri unitare asigurați-vă și pe site-ul Flanco.

Vezi aici reducerile Black Friday Flanco

Electrocasnice, televizoare, telefoane și laptopuri la reducere în oferta Black Friday Flanco

Oferta Flanco de Black Friday vine cu o mulțime de produse la reducere, din toate categoriile de produse. Cu toate aceastea, cele mai interesante reduceri de la Flanco le putem aștepta în categoriile de electrocasnice, televizoare, telefoane mobile și laptopuri.

Reducerile Flanco ajung inclusiv în zona de 40% chiar și la produse de tip mașini de spălat și uscătoare de rufe, dar și la frigidere dar și alte aparate frigorifice.

Black Friday Flanco la ediția cu numărul 10

Flanco organizează astfel cel de-al zecelea eveniment de reduceri de tip Black Friday. Primul Black Friday organizat de magazinele Flanco a fost realizat încă din 2010, când a fost prima campanie foarte timidă de reduceri.

Livrările Flanco de Black Friday

Flanco livrează cumpărăturile de Black Friday la fel ca orice alt magazin online, dar și prin flota proprie de mașini, dacă livrarea se face local, dintr-un magazin apropiat. Ca termen de livrare, este de așteptat ca pe măsură ce campania să fie mai văzută, acestea să se prelungească. În anii trecuți termenul de livrare Flanco a fost mediu de aproximativ 4-5 zile, dar asta înseamnă la fel de bine că poți primi comanda de Black Friday în 1-2 zile sau chiar și o săptămână.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*