Cand va fi Black Friday in 2015?

Intrebarea care este pe buzele tuturor: Cand va fi Black Friday in 2015 pare sa aiba un raspuns aparent simplu, avand in vedere ca traditional evenimentul de shopping este in ultima zi de vineri din noiembrie. Totusi, avand in vedere ca am mai avut suprize parca data nu mai este atat de sigura.

Totusi, conform calendarului, Black Friday in 2015 ar trebuie sa fie in 27 Noiembrie.

Oare ne face eMAG o surpriza?
Oare ne face eMAG o surpriza?

Chiar daca data pare sigura, proximitatea fata de Ziua Libera din 1 Decembrie cand curierii nu prea lucreaza sau daca lucreaza ar trebui platiti mai scump face ca posibilitatile de surprize sa nu fie excluse, o alta data plauzibila putand sa fie de 20 Noiembrie, depinzand de cum se hotarasc magazinele online si mai ales de ce comunica cel mai mare magazin online din Romania – eMAG, cel care de altfel a introdus conceptul de Black Friday in Romania la scara larga.

Anul trecut ziua cu cele mai multe si mai mari reduceri din an a fost in 21 Noiembrie 2014, ca urmare a faptului ca eMAG a spus ca ei in ziua aceea vor avea ofertele iar celelalte magazine online s-au aliniat trendului impus de eMAG.

Cele mai mari reduceri anul acesta cred ca vor fi din nou cele pentru Televizoare, Electrocasnice, Telefoane Mobile si cred ca vom avea pentru prima data la reducere semnificativa iPhone 6 si 6+ mai ales ca se va lansa si noul model de la Apple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*