Black Friday de Vara la Altex

Chiar daca Black Friday este un eveniment de shopping care traditional se tine in ultima zi de vineri din an, multe magazine online si offline din Romania ocazional mai fac cate un eveniment de reducere in ziua de vineri pe care au inceput sa o numeasca Black Friday, mizand pe faptul ca oamenii stiu ca in ziua aceasta ar fi cele mai mari reduceri din an. Trebuie sa recunoastem ca avand in vedere campaniile de BF din ultimii ani, sa auzi denumirea de Black Friday pare sa ne faca cand avem niste banuti in portofele sa ridicam ochii si sa ascultam sau sa ne uitam mai atent peste ce are de spus reclama.

Cei de la Altex au anuntat ca in perioada 13 – 19 August 2015 vor avea o campanie denumita Black Friday de Vara unde vor fi reduceri consistente la produse, oferte disponibile atat in reteaua de magazine Altex din tara dar si pe website-ul altex.ro.

In precedentele campanii ale celor de la Altex am sesizat ca au avut la reduceri o gama foarte variata de produse, mai ales in campaniile Noaptea Devoratorilor de Reduceri.

Lasa-ne si tu aici incepand de maine parerea ta despre reducerile magazinului Altex si daca vezi promotii foarte bune, nu ezita sa le semnalezi aici in sectiunea de comentarii.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*