Black Friday 2019 la MatHaus – online și în magazine

Magazinele MatHaus vor avea și în acest an oferte cu ocazia sărbătorii comerciale denumite Black Friday. Astfel, retailerul de bricolaj și materiale de construcții promite reduceri de până la 60% la o gamă variată de produse.

Startul reducerilor la MatHaus se va da începând de joi seara, de la ora 21:00 în magazinul online MatHaus.ro, iar în magazinele din țară reducerile vor debuta în ziua de Vineri, 15 noiembrie 2019 și vor ține până la finalul zilei de 17 noiembrie 2019.

În cele 3 zile de campanie vei putea achiziționa chiar și la jumătate de preț: obiecte de mobilier, scule și unelte sau produse pentru construit și renovat.

De exemplu, în timpul campaniei un set de electrocasnice incorporabile care conține cuptor electric + plită pe gaz și hotă telescopică va putea fi achiziționat la prețul de 899 lei.

O altă reducere importantă va fi la Bucătaria Clara, prețul ei fiind de doar 999 lei cu posibilitatea de a fi plătită în rate, fără dobandă. Acest tip de serviciu fiind disponibil la toate produsele din campania de Black Friday.

Parte din grupul Arabesque, magazinul MatHaus are capacitatea de a livra produsele comandate oriunde în țară prin flota proprie formată din 1000 de camioane sau prin cele mai mari firme de curierat din România.

MatHaus face parte din grupul Arabesque, cel mai mare distribuitor de materiale de construcții din Romania ce are în spate o experiență de 25 de ani. Cele 7 magazine de retail MatHaus se află în București, Iași, Pitești, Galați, Oradea, Constanța și Craiova și se adresează tuturor celor care au de construit, renovat sau mobilat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*