Altex si Media Galaxy deja au dat startul Black Friday 2015

Cei de la Altex si Media Galaxy nu au mai avut rabdare si in 30 Octombrie 2015 deja au dat startul ofertelor de reduceri pentru evenimentul anului de Black Friday. Ofertele vor continua in toata luna noiembrie sub denumirea mare a campaniei Cel mai lung Black Friday Ever. 

Puteti sa vedeti ofertele lor direct intrand pe Altex.ro sau MediaGalaxy.ro dar si in magazine.

Cum evenimentul lor de reduceri sub egida Black Friday este unul care se va desfasura pe nu mai putin de 32 zile ne asteptam ca reducerile oferite sa se actualizeze o data la cateva zile, daca nu chiar mai des, functie desigur si de stocurile pe care cel mai mare lant de magazine Electro-IT va putea sa le negocieze impreuna cu furnizorii.

Altex s-a obisnuit sa tina acest eveniment de reduceri foarte des, dovada si faptul ca si pe vara au avut evenimentul Black Friday de Vara.

In jurul datei de 20 noiembrie in orice caz ofertele vor trebui sa fie din ce in ce mai multe avand in vedere ca atunci si ceilalti grei ai categoriei, Flanco si eMAG, practic inventatorii Black Friday in Romania sa inceapa cu ofertele.

Black Friday an de an a crescut din ce in ce mai mult, anul trecut nu mai putin de 5 milioane de oameni s-au aratat interesati de eveniment si sute de mii de oameni au comandat produse aflate la reducere in ziua cu cele mai mari promotii din an.

Prima data evenimentul de reduceri Black Friday in Romania s-a tinut in 2011 atunci cand cei de la eMAG au surprins pe toata lumea cu promotii foarte mari. Atunci cam toate site-urile au cazut, anul trecut insa magazinele online au reusit sa tina site-urile sus exemplar, chiar daca si la Altex si la ceilalti comercianti numarul de vizitatori intr-o singura zi a depasit cu mult normalul acelei perioade.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*