Black Friday la Matar

Multe magazine online din Romania au avut tinut black friday-ul pe 22 Noiembrie insa au ramas destul de multe care vor tine pe 29 noiembrie si intreg weekend-ul, grupa de magazine din care face parte si Matar.

Matar este un magazin foarte cunoscut in online-ul din Romania pentru ca are o gama variata de produse la preturi foarte bune. De asemenea Matar inainte de a ajunge la forma actuala a avut denumirea de FashionShoes.ro.

O data cu cresterea magazinului online, s-a trecut la denumirea de Matar, probabil pentru deschiderea oportunitatilor de a vinde si alte produse decat incaltaminte de femei. Astfel, astazi avem in oferta magazinului si imbracaminte: rochii de seara, pantaloni eleganti si casual si multe alte produse. Va recomand sa intrati acum in magazin si sa vedeti toata oferta aici.

matar-reduceri

Din ce s-a aflat pana acum despre cum va fi la ei Black Friday-ul, s-a spus ca vor fi reduceri la aproape toata gama de produse, cu reduceri asteptate chiar si la 50%, pe niste produse care oricum se vand la preturi competitive.

Un avantaj interesant al magazinului este ca majoritatea produselor se livreaza gratuit (cele peste 49 lei acum), livrarea se face in 24 ore iar politica de returnare este una extinsa la 365 zile.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*